SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

9/11 och fler vittnen


Av Mats Sederholm

Krönikan är under ständig uppdatering med anledning av SR ekot och Clas Svahns artikel på DN om sanningsrörelsen och krypskytten

Media höll tyst under 9/11 - 10 år, men sanningen är villkorslös, här är människor som inte finns enligt utredningarna. Här är människor som tillsammans med tusentals experter vägrar acceptera att bli tilltäppta och nedtryckta.

 

 

Alternativteorierna om 9/11 är kanske den viktigaste plogen som finns för att vältra upp och ner på den fasad av måsteförklaringar som under drygt 10 år präglat såväl media, politiker som människors tankar.

Tusentals människor har genom sitt deltagande i sanningsörelsen kommit till insikt om hur vår förljugna värld fungerar. Informationskriget pågår för fullt och det pyr och ageras i många hörn.

Senast ut är DN som i stora rubriker kopplar ihop Sanningsrörelsen med en krypskytt. Antisemitanklagelserna åker med av bara farten och förmodligen även denna gång helt utan grund. Demoniseringen av sanningsörelsen står högt på dagordningen. Hälften av Danmarks befolkning misstror exempelvis den officiella förklaringen om 9/11 och med DN:s logik så skulle halva den danska befolkningen löst kunna kopplas till mördare. Nyligen blev SvT Agenda fällda för just direkta och medvetna antisemitanklagelser mot sajten Vaken.se men det får inte nyhetsredaktionerna att tveka. De kör på med allt de har, rätt eller orätt, i krig och kärlek är allt tillåtet. 

Senaste

- Missa inte Torbjörn Sassersons artikel:
DN pekar ut Sanningsrörelsen som antisemitisk, men hur många antisemiter finns inte på DN? Har ni räknat? 

- DN och Svahn tvekade under förmiddagen och ändrade i ingressen och i artikeln. orden om antisemitiska inslag togs bort!

- Redaktör på DN la till rader om antisemitism i journalistens artikel utan journalistens vetskap. Clas Svahn, journalisten som "skrev" om antisemitism i DN gjorde det aldrig. Det var redaktionen som ville åstadkomma detta, i Clas Svahns namn!!!

Ja sannerligen behöver man inga konspirationsteorier, media fixar det själv!!


Läs här på Clas besvikna blogg.

Själv kommer jag att vända ut och in på alla skribenter i media som förtalat sanningssökandet. VoF, EXPO och Humanisterna är några som kommer att finnas med i min kommande bok Det Enda Rätta - Om att kämpa för sanningen i en sovande värld. Det händer så mycket nu att det inte går en vecka utan att jag måste stoppa in nytt material i manuset. Men den kommer i någon form att finnas i tryck i början på 2012.

Sverige kommer att få fler gemensamma sanningsplattformar framöver. Dessutom ser vi Occupy-rörelsen som förvisso inte vågar gå lika långt som sanningsrörelsen men som ändå ändå är ett starkt tecken i tiden på hur människor inte längre accepterar de gängse trossystemen som styrt människor så länge.

Vad gäller boken så skulle jag behöva mer slagkraftigt material.

De som läser på den här sidan, som har något att berätta, men som ni inte vågar gå ut offenligt kring sådant  som rör förtryck från media, politiker, Vof eller andra nstanser av det stim av paradigmförsvarare som låser fast människors tankar, hör av er.

Mejla oss och berätta. Här råder 100% diskretion.

Alla former av berättelser om maktmissbruk där kreativa, skapande och sanningssökande krafter blivit tilltufsade är välkomna.

Var med och skapa en skillnad.

Debattlänkar: DN

Tags:
Categories: Allmänt | Krönikor av Mats

2 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Comments

December 18. 2011 17:31

Perra J

<i>Hälften av Danmarks befolkning misstror exempelvis den officiella förklaringen om 9/11 </i>
Är det verkligen så? Vem gjorde den undersökningen, och hur?
Intressant är det förvisso. Undrar hur stor motsvarande siffra är i vårt land. Här finns inget som är så oerhört laddat, som 9-11. Sverige känns faktiskt som ett efterblivet land, sett ur den här frågan. Tar man upp ämnet 911 möts man av solid tystnad. Inte ens på krogen kan man ta upp det. Man blir lämnad ensam.

Perra J

December 29. 2011 00:42

mats

Hej Perra

Ber om ursäkt för det sena svaret.

Vad gäller Danmarks befolkning och 9/11
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1618881.ece

"Inte ens på krogen kan man ta upp det. Man blir lämnad ensam."
Har inte prövat det på krogen, men det där lät ju riktigt dystert.

Hel sjukt faktiskt.

Ha det!
Mats

mats

Add comment


(Will show your Gravatar icon)

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
LoadingBloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper